Camping val drome soleil: Een fantastische camping die gerund wordt door een echtpaar en hun zoon en schoondochter. Het is een terrassencamping met speciale tentplaatsen. de beheerders zetten met een jeep de caravan op de plaats. De camping heeft echt een perfect restaurant voor een kleine prijs. De themadiners zijn echt een aanrader.

Cijfer 9,2

Camping millefleurs: 1 van onze favorieten, gelegen tegen de Pyreneeën aan vlakbij Foix. De camping heeft 40 mooie vlakke plaatsen Vanaf je plek heb je een prachtig uitzicht over het dal. nadeel van de camping is dat je geen bereik heb op je mobiel.

Cijfer 9,2

Camping l`eglantiere: Deze camping ligt tegen de Pyreneeën aan niet ver van Lourdes af. Het is een zeer gezellige camping met mooie vlakke plaatsen. De kampeerplekken hebben veel privacy omdat ze allemaal zijn omgeven door een haag waardoor er allemaal nisjes ontstaan. Xavier de eigenaar spreekt goed Nederlands.

Cijfer 8,2

Camping la petit brenne: is een hele leuke camping voor jonge gezinnen zonder honden wij zullen er niet meer komen omdat we honden hebben. De eigenaar Karel had vroeger in Utrecht een restaurant wat hij voorgezet heeft op de camping jekunt er dus prima eten.

Cijfer 8,0

Camping Laborde:  een mooie camping met mooi zwembad echter heeft in 2017 de dochter de camping onder beheer gekregen en weten we dat de animatie alleen nog maar in het engels en frans gegeven wordt. De camping isverkocht aan franse mensen in 2018!

Cijfer 7,9

Camping Borvo: de camping is niet echt ons ding, kom je voor rust en ruimte dan is de camping ideaal. Het toiletgebouw is ver lopen vanaf de kampeerplekken maar wel netjes schoon.

Cijfer 4,7

Camping le Couderc: In 1997 was dit mijn eerste naturistencamping die ik bezocht en nog steeds een favoriet. De camping staat bekend om zijn open podium en het organiseren van circus voor de kinderen en beeldhouwwerk voor de volwassenen.

Cijfer 8,8

Camping Euronat: deze camping is erg groot en zeer commercieel veel mensen lopen er gekleed wat de sfeer niet bevorderd. Mooi is het strand met de oceaan waar de golven hoog zijn maar wel gevaarlijk.

Cijfer 5,9

Camping Des Lauzons: Leuke gezellige camping met mooie zwembaden sommige plaatsen zijn wel erg scheef waardoor je veel dingen moet uithalen om je kampeermiddel waterpas te krijgen. Het restaurant heeft geen grote kaart maar wel van prima kwaliteit

Cijfer 8,4

Camping Sabliere: Mooie camping aan de rivier Ceze.  de camping heeft nogal een hoogteverschil boven ligt het zwembad en beneden het restaurant en de winkel. De plaatsen beneden aan de rivier hebben veel schaduw maar liggen wel in het overstromingsgebied van de rivier die erg snel kan stijgen.

Cijfer 7,8

Camping la Genese: Deze ligt aan de overkant van de rivier de Ceze van camping Sabliere. De camping heeft plekken met veel schaduw maar hier is mobiel bereik met je telefoon onmogelijk! De camping heeft een goed restaurant.

Cijfer 7,7

Camping ja Gagere: De camping heeft werkelijk een prachtig uitzicht en een leuk zwembad. De campingeigenaren vind ik niet echt vriendelijk. De camping staat momenteel te koop en we weten niet wat eventuele nieuwe eigenaren van plan zijn met de camping. de camping is inmiddels verkocht en blijft naturistisch

Cijfer 6,6

Camping Moulin de la ronde: Eens maar nooit meer je staat zeker in het voorjaar tussen de koeienvlaaien en de toiletten waren niet echt schoon. Het is wel erg gemoedelijk op de camping en de eigenaresse maakt wel een lekkere maaltijd. Wij vonden het niets en zullen er niet meer komen.

Cijfer 4,0

Creuse nature: leuke camping met gezellige gezamenlijke maaltijden in het restaurant de camping heeft een mooi zwembad zowel binnen als buiten. ook een klein meertje zal je op het terrein vinden. De camping staat momenteel te koop!

cijfer 7.2

Heliomonde: Net onder Parijs vind je dit grote terrein wat van oorsprong een verenigingsterrein is maar steeds meer een camping is geworden met verhuur accommodaties. We overnachten vaak hier als we over parijs rijden. het is een erg gezellig terrein met mooi zwembad en sauna.

cijfer 7.8 

Le colombier: Leuke camping in de Vendee waar ik zeker nog een keer zal terugkomen in de toekomst. Als je beneden in het dal gaat staan kan het s`nachts best fris zijn dus hou daar wel rekening mee.

cijfer 8.1 

Campings die niet meer bestaan.

Domaine de paulhiac: Deze camping lag tegen de Pyreneeën en was van de mensen die de waard tenten maakte. Jammer dat deze camping niet meer bestaat want het was een leuke camping met werkelijk een prachtig zwembad. Gesloten in 2005.

Koad ar roach: Dit was qua oppervlakte het grootste terrein van frankrijk ook wel de kasteelcamping genoemd. De camping is ten onder gegaan aan de onderhoudskosten van het kasteel. Gesloten in 2012.

 


Copyright Marcel en Corrie