De Birk: Dit is de naturistenvereniging waar wij lid van zijn. Het terrein ligt in de gemeente soest in het bos bij de soesterduinen. Het terrein is ook toegankelijk voor gasten mits je in het bezit bent van een naturistenkaart.

Cijfer 9,1

Flevonatuur: Mooi terrein met mooi binnenzwembad maar je merkt dat geld verdienen een 1e eis is van de camping. Dit was de 1e en enige camping waar ik moest betalen voor een warme douche met een sepkey. Hier is natuurlijk wel een oplossing voor door gewoon in het zwembad te gaan douchen die is tenslotte gratis. 

Cijfer 6,1

Achter ut huus: Kamperen bij de boer kun je het wel noemen. Leuke gezellige camping met een mooi onderhouden terrein en een kinderboerderij. de camping heeft een zwembad en een speelhal. Je wordt zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaren met een kopje koffie en een plak koek.

Cijfer 8,0

Het zwarte gat: Ook hier kun je praten van kamperen bij de boer, een leuke rustige mini camping in het zeeuwse. mooi terrein en de omgeving leent zich prima voor fiets- en wandeltochten.

Cijfer 8,3

NON-Aamsveen: Dit is een naturistenvereniging in twente wij hebben hier gestaan 5 weken lang omdat Marcel een groot project had in Enschede. Het is een mooi terrein met een mooi zwembad gesitueerd bij een voormalige boerderij. De camping ligt echt tegen de duitse grens aan.

Cijfer 7,8

Loodsmansduin:  Deze duincamping op Texel heeft een apart naturistengedeelte. Ik had verwacht dat je veel kijkers zou vinden op dit gedeelte maar dat viel 100% mee ik kan wel zeggen geen last van gehad. Ga je naar Texel neem je fietsen mee want je kan er prima fietsen. De caravan kan door de camping op zijn plek gezet worden met een 4x4 wat best aan te raden is ivm het mulle zand.

Cijffer 8,6